Social

#prognoza meteo #ploi #vremea #primavara

Temperaturi de primavara la inceput de saptamana! De cand se strica vremea

La mijloc de februarie, vremea este mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Nu ne vom putea bucura pe deplin de temperaturile specifice primaverii, caci de miercuri vin ploile!

Luni, temperaturile maxime se vor situa intre 4 si 14 grade, iar minimele - intre -10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6-7 grade in Dealurile Banatului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, indeosebi noaptea in vest si nord-vest, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, dar si in partea de vest si cea de rasarit a teritoriului. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief din centru, sud si est vor fi conditii de ceata.

Marti, vremea va continua sa fie frumoasa, temperaturile maxime incadrandu-se intre 6 si 16 grade. In regiunile din vestul, nord-vestul si centrul tarii vor fi innorari temporare, pe arii restranse va ploua slab, iar in zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare.

Miercuri insa,  desi ramanem cu temperaturile destul de mari, se strica vremea! Ploile se vor extinde rapid din vest si vor cuprinde toata tara. La munte domina lapovita, iar cantitatile de apa vor fi importante: 15, chiar si 30 de litri pe metru patrat. Noaptea urmatoare aduce ninsoare.

Joi, vreme neplacuta, cu ceva ploi dimineata in sud si vest, si precipitatii mai consistente in jumatatea de nord-est. Prin centru si nord va fi lapovita, dar la munte o sa ninga viscolit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea