Social

#fotbal #licitatie #meciuri #dumitru dragomir #liga 1 #drepturi de transmisie

Televiziunile romanesti vor transmite doar trei meciuri din fiecare etapa a Ligii I

Licitatia privind drepturile de transmisie la TV a a meciurilor din Liga 1 nu a decurs conform calculelor lui Dumitru Dragomir , presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania, potrivit realitatea.net.

Desi spera ca de pe urma vanzarii drepturilor pe trei ani sa obtina peste 100 de milioane de euro , Dumitru Dragomir va trebui sa se multumeasca cu doar o treime.

Suma obtinuta in urma licitatiei desfasurate luni este de 36, 6 milioane de euro.

Digi Sport a achizitionat pachetul 1, cu 13,2 milioane euro, Dolce Sport a cumparat pachetul 2, cu 12,9 milioane euro, iar Antena 1 a optat pentru pachetul 8, cumparat pentru 10,5 milioane. In schimb, pentru restul pachetelor ((3, 4, 5, 6, 7 si 9) nu s-a inregistrat nicio oferta.

Dumitru Dragomir, vizibil afectat de aceasta situatie, le-a spus reprezentatilor televiziunilor ca au premeditat totul: "Mi-ati tras-o de data asta, ati fost mai destepti. Vedem noi cine rade la urma!"

In conditiile in care nu se va mai organiza nicio licitatie, la televizor se vor tramite doar cate trei meciuri pentru fiecare etapa. Seful LPF spune ca ar putea sa existe o a doua licitatie: "Pentru pachetele ramase, Adunarea Generala va lua in calcul o noua licitatie sau aceste meciuri nu vor fi transmise. Felicit televiziunile participante, s-au inteles bine".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea