Social

#paste #grasimi #alimentatie #balonare

Te simti balonat? Iata la ce alimente trebuie sa renunti

Consumul de paine nu cauzeaza balonare, sustin cercetatorii britanici. Acestia arata cu un deget acuzator spre paste si umpluturile grase ale sendvisurilor, demotand astfel mitul conform caruia painea ar fi responsabila pentru acumularea de gaze in interiorul intestinelor.

Fundatia Nutritionistilor Britanici a expus, prin vocea Ayelei Spirao, in cadrul unei conferinte publice riscurile la care este expus organismul in cazul consumului de produse fara gluten, preferate de adeptii conceptiei conform careia painea baloneaza. "Aceste produse au un continut ridicat de aditivi, zaharuri si grasimi saturate" a explicat Ayela Spiro.

Ca riposta, nutritionistii au demonstrat ca nivelul de 190 de calorii si 2 g de grasime continut de doua felii de paine urca pana la cer in momentul in care acestea sunt unse cu unt sau margarina, ori in cazul in care in sendvis isi face loc si maioneza. Acelasi efect il au si pastele, conform opiniei specialistilor.

Sursa foto: ajpiano.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea