Social

#simptome alzheimer #batranete #alzheimer

Te gandesti des la batranete? Iata ce boala risti sa faci

Te gandesti des la batranete? La cat de greu va fi peste cativa ani cand varsta isi va spune cuvantul, nu vei mai fi in aceeas forma fizica si mentala? Iti faci mai mult rau decat crezi, asigura specialistii, care au descoperit ca astfel esti chiar mai predispus la a face Alzheimer.

"Stresul generat de ideile negative despre bătrâneţe sau înaintarea în vârstă pe care unele persoane le învaţă din societate poate duce la modificări patologice ale creierului. Deşi aceste rezultate sunt îngrijorătoare, în acelaşi timp este încurajator că ideile pozitive asociate cu îmbătrânirea pot fi consolidate, aşa că impactul negativ nu este inevitabil", explică Becca Levy, autorul princial al studiului şi profesor de psihologie la Yale, potrivit Mediafax.

Prin urmare, calea catre o mai buna si de durata sanatate mentala este optimismul, asa ca data viitoare cand mai adaugi o lumanare in tort doar bucura-te de prezent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea