Social

#liberali tariceanu cotroceni #tariceanu candidat prezidentiale

Tariceanu nu se lasa, vrea la prezidentiale

Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu se gandeste serios sa candideze la Cotroceni, discutand aceasta varianta cu apropiatii sai, printre care si omul de afaceri Dinu Patriciu.

Se pare ca in schimbul candidaturii, seful PNL ar putea primi acceptul liderilor importanti ai partidului de a ramane in fruntea liberalilor pana in 2010, desi mandatul sau expira anul acesta, potrivit unor surse liberale, citate de Evenimentul Zilei.

Liberalii incearca sa-l convinga pe Tariceanu ca el este liderul PNL cu cea mai mare cota de incredere, iar timpul ramas pana la prezidentiale este destul de scurt pentru a putea pregati un alt candidat.

Deocamdata Tariceanu nu a luat o hotarare, insa daca ia decizia finala de a candida la prezidentiale, sansele sale de a mai ramane inca un an in fruntea partidului cresc.

Vicepresedintele Crin Antonescu este unul dintre liderii importanti ai PNL care sunt adeptii teoriei potrivit careia numarul 1 in PNL trebuie sa fie si candidatul la prezidentiale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea