Social

Taranistii se bat ca chiorii pe 1%

Scan
dal monstru in PNTCD inaintea congresului extraordinar de duminica. Ciorbea si Muresan nu sint lasati sa candideze. Candidaturile lui si Ioan la presedintia PNTCD au fost respinse ieri in urma unei decizii a Biroului National de Conducere. Potrivit hotaririi acestui for, cei doi nu sint lasati sa se inscrie in cursa pe motiv ca nu au indeplinit „conditiile minimale de sprijin politic“. Potrivit unui regulament redactat de membrii actualei conduceri taraniste, pentru validarea unei candidaturi la sefia partidului era nevoie de sustinerea a noua filiale PNTCD. Ciorbea si Muresan contesta decizia In replica, Ciorbea si Muresan contesta acest regulament, despre care afirma ca nu a fost validat prin vot si spun ca vor contesta decizia BNC. Fostul premier si fostul presedinte al PNTCD Victor Ciorbea a declarat ca cele doua motiuni ramase in competitie, ale lui Milut si Radulescu, reprezinta „actualul BNC impartit in doua“. In opinia sa, votul uninominal la congresul extraordinar ar asigura o prezenta reprezentativa a sustinatorilor tuturor motiunilor, dar si „de la alte grupari din partid“ la conducerea PNTCD. La rindul sau, fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan este sustinut de opt organizatii si de patru foruri speciale, dintre care cele mai importante sint senatul partidului si organizatia nationala de tineret, care i-a cerut explicit sa candideze. Situatia candidaturilor lui Ciorbea si Muresan s-ar putea schimba simbata, cind contestatiile celor doi ar urma sa fie examinate in cadrul Consiliului National de Conducere al partidului. PNTCD este cotat astazi in sondajele de opinie cu doar un procent.
  •   2007-01-18
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.