Social

Tabere pentru elevi

Pe litoral nu sunt disponibile decat 600 de locuri , la Eforie si 2 Mai.

Elevii si studentii se pot inscrie de astazi intr-una dintre cele 70 de tabere deschise in toata tara de Autoritatea Nationala pentru Tineret.

Pentru a prinde unul dintre cele 78.000 de locuri de tabara, elevii trebuie sa se inscrie la directiile judetene de tineret sau la agentia centrala din Bucuresti. Pretul unei zile de tabara variaza intre 17 si 71,42 lei, in functie de serviciile incluse.

Cele mai multe locuri sunt in taberele de la Eforie (Constanta) – 380 de locuri, in Poiana Pinului (Brasov) – 330 de locuri, in 2 Mai (Constanta) – 192 de locuri, la Oglinzi (Neamt) – 170 de locuri si Valea Budului (Bacau) – 160 de locuri.

Locuri gratuite in taberele nationale


In acest an, exista si 11 tabere nationale, unde locurile sunt gratuite, si 15 tematice. Taberele nationale sunt organizate in judetele Alba, Bacau, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Maramures, Iasi, Prahova, Timis, Teleorman si Harghita, in domenii precum speologie, arta, jurnalism sau etnografie.

Cercetasii si iubitorii de trasee montane vor putea merge incepand cu 4 iulie in tabere tematice la Arieseni -Alba, Predeal-Brasov, Raul Alb-Caras si Eforie Sud -Constanta.

Tabere in Tunisia si Grecia

Anul acesta, in Tunisia, sunt 1.056 de locuri. Un sejur costa intre 394 si 464 de euro. Pretul unui loc de tabara in Grecia variaza intre 199 si 219 euro. Numarul total de locuri este de 1.232.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro
  •   2008-06-19
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.