Social

Sushi, vedeta bucatariei japoneze

fum
at , caviar Beluga si fulgi de aur la un pret de...200 dolari. “Exista o demarcatie abia perceptibila intre sushi obtinut din peste proaspat si sushi preparat de obicei cu peste congelat “, sustine Carolyn Wang, managerul restaurantului Masa din New York. Sanctuarul exclusivist dedicat specialitatii sushi a creat senzatie de la dechiderea lui in 2005, in mare parte datorita preturilor de aproape 400 dolari meniul pentru o persoana, neincluzand bauturile. Termenul original “ngiri-zushi” dateaza din secolul al treilea si se refera la pestele sarat invelit in orez si lasat sa fermenteze cateva luni. Timp de secole, japonezii au perfectionat reteta astfel incat astazi sushi a devenit mult mai elaborat, obtinut fie din peste crud, fie din specialitati de fructe de mare . (continuarea in Wall-Street )
  •   2007-06-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii