Social

#luna #pentagon #supraveghere terra #baza secreta

Supravegheati de pe luna? Iata planul secret al americanilor!

Pentagonul intentiona sa construiasca pe Luna o baza secreta de supraveghere a Terrei, se afirma intr-un dosar desecretizat de curand in Statele Unite, informeaza dailymail.co.uk.

Daca ar fi fost implementat, acest proiect al armatei americane ar fi condus la instalarea pe Luna a unui sistem secret de supraveghere a Terrei. Potrivit ABC News, raportul, care avea numele de cod "Project Horizon", propunea si instalarea pe Luna a unui sistem de arme, care ar fi permis guvernului american sa lanseze arme si proiectile nu doar spre Terra, ci si in spatiul indepartat.

Potrivit Mediafax, americanii voiau, de asemenea, sa detoneze o bomba nucleara pe Luna sau in apropierea ei, pentru a studia efectele generate de explozia atomica in spatiu. Autorii lanseaza in acest raport si o serie de speculatii despre efectele pe care radiatia ar fi putut sa le aiba asupra extraterestrilor.

U.S. Air Defense Support Program opereaza mai multi sateliti aflati pe orbita Pamantului si care monitorizeaza toate semnalele ce indica prezenta unor arme sau lansarile de vehicule spatiale de pe Terra.

Sursa foto: beforeitsnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea