Social

Super party pentru fiica lui Mutu

Prietenii fotbalisti ai lui Adrian Mutu au marturisit ziarului Libertatea ca se bucura sincer pentru Briliant, la aparitia pe lume al celui de-al doilea copil al sau. Ei spun ca in ultimul timp Mutu se gandea numai la nasterea micutei Adriana.

Rica Neaga, unul dintre apropiatii lui Adrian Mutu, a vorbit cu fotbalistul lui Juventus Torino a doua zi dupa ce Consuelo a nascut, intr-o clinica privata din Miami. Era foarte, foarte fericit. Nu cred sa-l mai fi simtit vreodata atat de emotionat. Stiu ce era in sufletul lui, pentru ca astfel de clipe am trait si eu cand s-a nascut fetita mea, Adriana Yunis. Sa fii parinte este cel mai frumos lucru de pe Pamant, a marturisit Neaga. Fostul pitestean isi asteapta prietenul in tara, pentru a-i pregati un cadou special micutei Adriana.

Chiar daca nu este tata, desi isi doreste acest lucru, fostul rapidist Bogdan Mara intelege bucuria pe care o simte bunul sau prieten Adrian Mutu in aceste zile. Am vorbit cu Adi inainte ca fetita sa se nasca. Era foarte nerabdator si se vedea ca este fericit, ca se simte implinit. Dupa nasterea micutei Adriana, i-am dat doar un mesaj pe mobil, in care l-am felicitat. O sa-l sun cateva zile mai tarziu. Acum il las sa se linisteasca, sa se bucure linistit. Cand va veni in tara, vreau sa dau o petrecere mare in Bonsai, in cinstea aparitiei pe lume a Adrianei Mutu. O sa il invit si la masa ca sa-mi povesteasca pe indelete trairile sale ca parinte, a spus Mara.

Aflat in vacanta in Antalya, Giani Kirita , fost coleg la Dinamo cu Mutu, spune ca s-a vazut ultima oara cu Briliantul inaintea plecarii nationalei in America. Atunci ne-am bucurat mult sa ne vedem dupa atata timp in care fiecare fusese plecat din tara, la echipa sa de club. Se vedea ca Adi nu se gandeste decat la viitoarea sa fetita, pentru ca imi spunea mereu cat de mult isi doreste sa devina din nou tata. Mi-a zis ca spera ca Adriana sa fie la fel de frumoasa precum Consuelo, a marturisit Giani Kirita, care il va suna pe Mutu dupa ce acesta isi va reveni din euforie.

Tatal lui Mutu: "Eu as fi vrut sa mai aiba un baiat, dar mai e timp"

Spiridon, tatal lui Adrian Mutu , e fericit pentru ca este pentru a treia oara bunic. Adriana, cea mai tanara nepotica a lui, a venit pe lume in urma cu trei zile la Miami, intr-o clinica privata. Spiridon Mutu fusese anuntat inca de duminica dimineata ca nora lui, Consuelo, se afla la spital si va naste in cursul zilei. La numai cateva minute dupa ce a iesit din sala de operatie, Adrian, care a stat tot timpul langa sotia lui, si-a sunat tatal pentru a-l anunta ca are inca o nepotica, Adriana.

(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea