Social

#fertilitate barbati #studiu barbati #maini barbati

STUDIU. Mainile barbatilor spun cat sunt de...

Cercetatorii coreeni sustin ca au descoperit o legatura intre lungimea degetelor de la mainile barbatilor si dimensiunea testiculelor, scrie descopera.ro, ceea ce ar fi un indicator "la vedere" al fertilitatii masculine.

In urma unor studii aprofundate, cercetatorii unei universitati din Coreea de Sud au observat ca barbatii care au degetul inelar de la mana dreapta mai lung decat degetul aratator au si testicule mai mari. Asta deoarece genele care determina dezvoltarea genitala si cea a degetelor in stadiul embrionar sunt aceleasi.

[[//storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/321/5109/13203608/1/degete.jpg?width=635&height=463]]

Sursa foto: descopera.ro

Cercetari anterioare au aratat ca barbatii cu testicule mai mari produc mai multi spermatozoizi, deci sunt mai fertili.

Alte studii care implicau dimensiunea degetelor au aratat ca femeile care au degetul aratator mai lung ca inelarul sunt considerate mai atragatoare, pentru ca au de obicei figuri mai simetrice. In schimb, in ceea ce-i priveste pe barbati, situatia este exact inversa: sunt mai atragatori cei care au degetul inelar mai lung.

Sursa foto: androidstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea