Social

#imbatranire barbati #barbati #fotoliu #semne imbatranire

STUDIU. Cand incep barbatii sa imbatraneasca si care sunt primele semne

Un studiu recent al cercetatorilor britanici arata ca barbatii incep sa imbatraneasca si sa semene cu propriii tati inca de la varsta de 38 de ani. Specialistii au identificat chiar niste semne care arata ca barbatul nu mai e ce-a fost odata.

Astfel, unul dintre indicatorii imbatranirii este faptul ca adoarme pe canapea in fata televizorului. 40% din cei chestionati au confirmat faptul ca atipesc inainte sa ajunga in dormitor. Un alt semn clar ca barbatul merge pe calea senectutii este obsesia pe care o capata pentru propriul fotoliu, 20% dintre participantii la sondaj spunand ca au dobandit aceasta meteahna in jurul varstei de 38 de ani.

Glumele rasuflate la care nu mai rade nimeni, situatiile jenante la care ii supune pe cei mai tineri, dar si faptul ca incepe sa petreaca tot mai mult timp singur completeaza lista de semnalmente ale imbatranirii. 20% dintre subiectii sondajului au declarat faptul ca nu mai sunt in stare sa recunoasca niciunul dintre artistii prezenti in Top 40, arata dailymail.co.uk.

Sursa foto: visianinfo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea