Social

#job in vacanta #lucru in vacanta #angajatii romania #angajati romani #romani #studiu

STUDIU Angajatii romani lucreaza si in vacanta!

O treime din angajatii romani (36%) au declarat ca muncesc chiar si atunci cand pleaca in vacanta. Acestia au declarat in urma unui sondaj ca aloca des timp pentru job, chiar daca sunt plecati in vacanta. In acelasi timp, alti 37% dintre respondenti au declarat ca aloca ocazional timp jobului, in timpul concediului.

Sondajul a fost efectuat una dintre cele mai mari platforme de recrutare online din Romania.

Antreprenorii se numara printre cei care lucreaza cel mai mult in timpul vacantelor. 88% dintre respondenti declarand ca nu exista vacanta in care sa nu lucreze. Acestia sunt urmati de manageri, 86% dintre acestia declarand ca lucreaza cand sunt in vacanta.

In acelasi timp, 80% dintre respondenti recunosc ca citesc mailurile de serviciu pe perioada concediului, 66% verificand mesajele cel putin o data pe zi, astfel incat sa ramana informati si sa poata relua mai usor activitatea la intoarcerea din concediu.

31% dintre angajatii din Romania au declarat ca petrec mai mult de doua ore pe zi lucrand, 8% au delcarat ca petrec o ora zilnic, lucrand iar alti 23% au declarat ca rezolva treburile de serviciu in mai putin de o ora, conform sondajului.

Sursa foto: salarium.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea