Social

Stavarache renunta la Primarie!

Soc in lumea administratiei publice din Bacau! Primarul in exercitiu, Romeo Stavarache , a renuntat la functia de edil-sef al Bacaului dorind sa se dedice in exclusivitate familiei si afacerilor. Stavarache a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a saturat sa fie principalul subiect al articolelor de investigatie din media locala si a decis ca cel mai bine pentru el este sa se retraga in sanul familiei.

El a fost sustinut de sotia sa care ne-a declarat ca a avut un cuvant greu de spus in aceasta decizie. Stavarache sustine ca ii pare foarte rau ca trebuie sa lase Bacaul intr-o vreme atat de grea dar familia este pe primul loc. "Imi pare rau ca voi face acest pas . M-am atasat mult de bacauani si de meseria de primar. Promit ca voi ajuta cat pot de mult comunitatea in calitate de om de afaceri. Ca prim pas, voi face o donatie importanta unor centre de copii", a spus Stavarache cu lacrimi in ochi. (continuarea in Informatia Bacaului)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Informatia Bacaului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea