Social

#SRI licee #alerta bomba

SRI, in alerta! Doua licee, amenintate cu bomba!

UPDATE Echipele de pirotehnisti au verificat în totalitate liceele vizate de amenintarea cu bomba. In cladire nu a fost gasit niciun dispozitiv explozibil, scrie reporterpenet.ro. 

Sute de elevi si cadre didactice de la Colegiul National “Constantin Carabella” si Liceul de Arta ”Balasa Doamna” din Targoviste au fost evacuati, iar cursurile au fost suspendate dupa ce persoane neindentificate au anuntat ca in cele doua scoli au fost amplasate bombe.

Politia a cerut ajutorul SRI in acest caz. “Politia a primit un apel anonim de amenintare cu bomba și ne-a solicitat sprijinul. Suntem la fata locului si intreprindem toate masurile standard”, a precizat purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea.

“Sunt doua licee in aceeasi curte. Nu e niciun elev inauntru, pentru ca nu au mai intrat elevii azi dimineata la cursuri, dat fiind apelul anonim primit de Politie. In acest moment, se verifica ambele cladiri", a adaugat Marincea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea