Social

Sporting, fara vreo sansa in fata scotienilor

Sporting s-a crezut prea usor calificata dupa ce obtinuse, la Glasgow, un rezultat de egalitate, 0-0 contra celor de la Rangers . Meciul din Portugalia s-a dovedit cu totul altceva decat anticipau cei de la clubul care l-a lansat in fotbalul mare pe Cristiano Ronaldo , pe vremea cand antrenor acolo era .

Timp de 60 de minute, nici una dintre cele combatante ale partidei de joi nu au reusit sa inscrie. Sterilitatea parea cuvantul de ordine si al returului, dupa ce marcase meciul tur. Dar iata ca Darcheville nu a fost de acord cu aceasta stare de lucruri.

Cand mai era jumatate de ora de joc, francezul de 32 de ani a reusit sa deschida scorul pentru echipa sa. Veteranul nascut in Guiana franceza a fructificat centrarea primita de la Steven Davis, trimitand balonul in poarta, cu piciorul stang. 0-1 si portughezii erau nevoiti sa iasa la atac, pentru a inscrie cele doua goluri de care aveau nevoie pentru calificare.

S-a dovedit prea greu pentru ei. Oaspetii nu s-au lasat dominati iar defensiva lor s-a dovedit imposibil de trecut. Mai mult, Rangers a incheiat meciul de la Lisabona in stil de mare echipa: in minutele de prelungie, Steven Whittaker l-a deposedat pe Abel si l-a invins pe Rui Patrício dupa o cursa superba. Sporting – Rangers 0-2 si scotienii merg mai departe. Pentru ca, desi se spune ca sunt zgarciti, de data asta au fost mai generosi, la goluri, decat portughezii.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea