Social

#Sorin Ovidiu Vintu Liviu Mihaiu #Sorin Ovidiu Vintu Tariceanu #sorin ovidiu vintu

SOV: “Olteanu mi-a cerut un milion pentru el si un milion pentru Tariceanu”

Sorin Ovidiu Vintu a facut dezvaluiri uimitoare in instanta. Acesta a afirmat, in timpul confruntarii cu Bogdan Olteanu de la DNA, ca fostul presedinte al Camerei Deputatilor i-a spus ca trebuie sa dea un milion de euro pentru el si un alt milion pentru Calin Popescu Tariceanu, in campania electorala.

Sorin Ovidiu Vintu a precizat, cand a fost audiat ca martor de catre procurori, ca, in 2008, i-a spus lui Bogdan Olteanu ca este dispus sa finanteze campania electorala a acestuia si a PNL, iar atunci fostul presedinte al Camerei Deputatilor i-a cerut un milion de euro pentru el si un alt milion de euro pentru Calin Popescu Tariceanu. De asemenea, omul de afaceri a spus ca are convingerea ca daca nu ar fi dat acesti bani, Liviu Mihaiu nu ar fi fost numit guvernator al Deltei Dunarii, relateaza News.ro.

”Este adevarat ca in 2008 am aranjat o intalnire intre Bogdan Olteanu, pe care-l consideram un tanar valoros, cel mai valoros produs al politicii romanesti de la momentul acela, si Gelu Teodorescu, directorul Insomar. (...) I-am spus lui Olteanu ca sunt dispus sa finantez campania electorala atat a lui, cat si a PNL. Domnul Olteanu mi-a spus ca trebuie sa-i dau un milion de euro pentru sine si un alt milion pentru domnul Tariceanu. Eu am prezumat ca milionul pentru Bogdan Olteanu se refera la campania electorala a sa si a filialei Bucuresti, iar milionul pentru domnul Tariceanu se refera la campania PNL la nivel central”, a spus Sorin Ovidiu Vintu in timpul confruntarii de la DNA cu Bogdan Olteanu, document aflat la dosarul trimis instantei de judecata, consultat de News.ro.

Sorin Ovidiu Vintu a mai spus ca niciodata Liviu Mihaiu nu ar fi fost numit in postul de guvernator al Deltei Dunarii daca nu platea acesti bani.

”In ciuda simpatiei pentru Liviu Mihaiu declarata de domnul Bogdan Olteanu, daca eu nu as fi dat sumele de bani sus-mentionate, Liviu Mihaiu nu ar fi fost numit guvernator”, a mai aratat Sorin Ovidiu Vintu.

 

  •   2017-05-09
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii