Social

Sorin Ovidiu Vantu, aproape de prescrierea faptelor

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu este tot mai aproape de prescrierea faptei de uz de fals de care este acuzat in dosarul privind constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltare ( BID ).

Avocatul lui Vantu , Marian Nazat, a depus o cerere de reziliere a contractului cu omul de afaceri, acesta, la randul sau, cerand un nou termen de judecata pentru angajarea unui aparator.

Intrucat Sorin Ovidiu Vantu a mai solicitat si in decembrie 2005 termen pentru angajarea unui avocat, instanta a decis, ieri, ca, indiferent daca, pana saptamana viitoare, omul de afaceri nu isi gaseste aparator, procesul va fi judecat .

Ieri trebuia audiat la Judecatoria Sectorului 1 fostul trezorier de la SOV Invest, Cristian Dobre, citat cu mandat, intrucat lipsise de doua ori de la audieri . Dobre este persoana care s-a ocupat de intocmirea documentatiei pentru infiintarea BID.

Anul trecut, Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat pe Vantu la doi ani de detentie in acest dosar, insa solutia a fost contestata de omul de afaceri la Tribunalul Bucuresti, care a dispus rejudecarea cauzei. Fapta pentru care Vantu este judecat se prescrie peste o luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea