Social

#cancer pulmonar Sorin Oprescu #transfer Sorin Oprescu #sorin oprescu

Sorin Oprescu, la Spitalul Fundeni! Internat “cel putin doua zile”

UPDATE Sorin Oprescu a fost transferat la Spitalul Fundeni, unde va ramane internat “cel putin doua zile”, dupa cum a anuntat avocatul edilului, Alexandru Chiciu. “In acest moment este internat si se pot face investigatii”, a declarat Chiciu, precizand ca starea de sanatate a edilului nu este foarte buna.

Avocatii primarului suspendat al Caputalei, Sorin Oprescu, au anuntat joi ca Sorin Oprescu a fost institntat ca urmeaza sa-i fie avizata cererea de transfer la Spitalul Fundeni, unde sa fie consultat si supus unor analize medicale de catre specialisti.

Sorin Oprescu va fi transferat din Arestul Capitalei la Spitalul Fundeni, pentru a i se face un set de analize medicale si a fi supus unor investigatii de specialitate, dupa ce i-a fost depistat un nodul la un plaman, care ridica suspiciuni privind un posibil cancer, spun avocatii edilului.

Informatia nu a fost confirmata de reprezentantii Politiei Capitalei.

"Pâna la acest moment, nu avem nicio recomandare scrisa cu privire la persoana lipsita de libertate", a declarat, pentru Mediafax, seful Serviciului de presa al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea