Social

Sorin Miscoci: "Voi fi primul pe care il vor omori."

Cu 3 ore inainte de expirarea ultimatului dat oficialitatilor romane, termenul acestuia a fost prelungit cu inca 24 de ore. Rapitorii care au insistat sa nu fie numiti teroristi , ci luptatori pentru libertatea Irakului au mai acordat un ragaz oficialitatilor romane pentru a hotari retragerea trupelor din Irak.
Agentia MediaFax a prezentat caseta audio in care cei trei ziaristi cer ajutor si spun ca autoritatile romane nu accepta cererile rapitorilor. Sorin Miscoci spune, la rindul sau, ca va fi primul ucis de gruparea care ii detine, daca nu se ajunge la o intelegere.

Mesajele transmise prin intermediul casetei :

Marie-Jeanne Ion:
"Sint Marie-Jeanne Ion, sint jurnalist roman. Acesta este mesajul pentru postul meu de televiziune. E adevarat ca acest mesaj trebuie difuzat. E adevarat ca in acest moment presedintele are discutii cu rapitorii, dar oficialitatile romane nu accepta cererile lor Va rog ajutati-ne!".

Ovidiu Ohanesian :
"Sint Ovidiu Ohanesian, jurnalist la "Romania libera". Va rog, popor roman, va rog, guvern roman, familie, nu-i lasati sa ne omoare!".

Sorin Miscoci:
"Va rog, domnule presedinte, va rog, popor roman, ajutati-ne! Voi fi primul pe care-l vor omori. Trebuie sa retrageti trupele ca sa ne salvati!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea