Social

#Sorin Grindeanu motiune de cenzura #Sorin GrindeanuUSR #Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu iese la atac!

Premierul Sorin Grindeanu a avut replici dure fata de PNL si USR, in discursul sustinut in timpul dezbaterilor pe motiunea de cenzura.

Premierul a declarat ca USR vrea sa salveze Romania dormind in Parlament, iar PNL critica, asta desi Catalin Predoiu este considerat “tatal” Codului Penal si Codului de Procedura Penala.

“Ieri, in Parlament am aprobat bugetul pe 2017. Va multumesc pe aceasta cale si apreciez increderea dumneavoastra.

Astazi avem ocazia sa ne vedem din nou, la o luna de la investirea Guvernului, pentru ca opozitia a depus motiunea de cenzura, chiar daca aceasta motiune nu mai are obiect. Ma asteptam sa depuna motiune pe un subiect cu adevarat serios, nu pe un subiect care nu mai are obiect.

Din partea PNL, Vorbesc un ministru si un fost ministru al Justitiei care au coordonat Codurile Penale, cele pe care Curtea le-a amendat in nenumarate randuri. Stimati domni din Parlament, odata la 4 ani fiecare raspunde in fata electoratului pentru ceea ce a facut in Parlament.

Aveam asteptari mult mai mari de la aceasta generatie noua de politicieni de la USR, dar cred ca domniile lor si-au propus sa salveze Romania prin somn, altfel nu inteleg cum poti sa adormi in timp ce se dezbate bugetul tarii. De asemenea, pe Nicusor Dan l-am vazut cu totii cat este de pregatit!”, a spus Sorin Grindeanu, in Parlament. 

Pe de alta parte, premierul a promis "ca acest Guvern va fi de azi inainte unul al dialogului. (..) Guvernul va fi intr-un dialog permanent cu romanii, sa se consulte cu romanii”. 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea