Social

# anuntare premier romania # premierul Romaniei #Sorin Grindeanu #sms

Sorin Grindeanu, anuntat prin SMS ca este premierul Romaniei

Sorin Grindeanu, premierul desemnat al Romaniei a fost uimit cand a primit un SMS de la presedintele Romaniei, prin care era anuntat ca este premier. Initial a crezut ca este vorba despre o gluma.

Grindeanu, a povestit ca a primit un SMS de la presedintele Klaus Iohannis cu mesajul “Succes! Klaus Iohannis”, inainte ca anuntul oficial sa fie facut la Palatuul Cotroceni. Acesta l-a sunat pe Liviu Dragnea sa verifice daca numarul de telefon de la care a primit mesajul este al sefului statului.

”L-am sunat pe presedintele partidului, Liviu Dragnea pentru ca, neavand numarul presedintelui, te poti astepta la orice, si am vrut sa verific numarul presedintelui”, a spus premierul desemnat, potrivit libertatea.ro.

”E de Guiness anuntarea desemnarii prim-ministrului prin SMS”, a spus Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE.

”De astazi, cand am aflat ca sunt premierul desemnat, am avut discutii legate de calendar. Daca acest calendar cu acea rezerva legata de depunerea juramantului va fi respectat, in acea seara, pe 4 ianuarie, la ora 21.00 vom face prima sedinta de guvern”, a declarat Sorin Grindeanu.

Sursa foto: prosport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea