Social

#solutii de transport #transport persoane #munca in strainatate #transport #munca

Solutii de transport de persoane pentru romanii care pleaca la munca in strainatate

Numarul mare de romani care opteaza tot mai mult pentru joburi in afara tarii este un subiect care genereaza o agitatie destul de mare atat in presa cat si pe retelele de socializare. In 2016, Romania intra in topul tarilor cu cei mai multi emigranti, fiind pe locul 4 intr-un clasament realizat la nivel European. Pe primul loc in clasament era Marea Britanie cu 4,9 milioane de emigranti, pe locul doi Polonia cu 4,4 milioane, iar locul 3 era ocupat de Germania cu 4 milioane. Majoritatea celor care opteaza pentru joburi in strainatate sunt tineri, cu varsta cuprinsa intre 30-45 de ani.

Migratia a venit in urma nevoii pe care oamenii au resimtit-o pentru un nivel de trai mai ridicat, pentru emanciparea sociala si din dorinta profesionalizarii.

Ce destinatii prefera romanii?

Conform statisticilor, Italia, Spania, Germania si Marea Britanie se numara printre primele optiuni pe lista romanilor atunci cand se gandesc sa aplice pentru un job in strainatate. Astfel, conform informatiilor oficiale, doar in Italia sunt aproximativ 1.290.051 de romani, in Spania sunt 784.804 inregistrati si 900.000 de romani in total iar in Germania doar 355.343 din 450.000 de romani sunt inregistrati.

Alegerea jobului ramane la liberul arbitru iar motivele pentru care unii oameni opteaza sa lucreze in afara tarii sunt diverse. Unii isi doresc o experienta noua de lucru, de trai, vor sa experimenteze, sa invete, sa interactioneze cu oameni diferiti, spera la joburi care sa le aduca castiguri avantajoase, care sa le permita sa aiba un standard diferit de viata, sa isi ajute financiar familiile sau pur si simplu nu mai fac fata cheltuielilor sau datoriilor acumulate si merg in strainatate pentru a le acoperi.

Indiferent de motive, printre prioritatile romanilor, pe langa grija unui job stabil, grija actelor si a tuturor formalitatilor pe care le implica o asemenea schimbare, o prioritate este transportul. De regula, se cauta solutii ieftine si usor accesibile. In acest sens, deplasarea cu avionul este o varianta pe care multi romani nu o iau in calcul tocmai din cauza pretului destul de ridicat si a taxelor pentru kilogramele in plus ale bagajelor.

Tocmai de aceea, principalele optiuni raman microbuzele sau autocarele. Intr-adevar, timpul pe care oamenii il petrec pe drum este mult mai mare dar la o simpla analiza, la sfarsit, cheltuielile de transport nu sunt atat de mari. Iar orice ban in plus conteaza, mai ales atunci cand este vorba de schimbarea stilului de viata si implicit a jobului.

Se pare ca majoritatea romanilor nici nu fac o cercetare amanuntita in prealabil inainte de a alege furnizorul de servicii de transport iar uneori, calatoriile pot fi destul de anevoioase si inconfortabile. Daca chiar tu esti in cautarea unui mijloc de transport, ai putea sa iei in calcul Romfour – Transport international de persoane. Pe langa preturile avantajoase pe care le poti vedea foarte usor pe site in functie de destinatie, poti gasi si beneficii care cu siguranta iti vor atrage atentia: o masa gratuita, transportul de la adresa la adresa (uita de grija bagajelor sau de banii cheltuiti pe taxi de la aeroport pana la destinatie) iar la 10 calatorii, primesti una gratis. Daca ti-am trezit interesul, arunca o privire pe site si vezi daca serviciile oferite de Romfour sunt ceea ce cauti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea