Social

# experimente rusi # disparitie soare #ploi #soare #vreme

Soarele, izgonit de experimentele rusilor din Romania. Iata de ce am avut doar ploi timp de o luna!

Timp de o luna, soarele nu a mai aparut in Romania deloc. Mai exact, din perioada 11 noiembrie-10 decembrie, deasupra Romaniei nu s-a mai ivit nicio raza de caldura. Specialistii spun ca acest fenomen nu a fost insa unul natural, ci provocat artificial de experimentele rusilor. 

Acest fenomen atipic nu a mai avut loc in Romania din anul 1983. Explicatia specialistilor este una uimitoare.

Marile puteri sunt implicate de multa vreme in proiecte de cercetare si de folosire a tehnologiei militare in scopul modificarii climei. Este vorba despre echipamente terestre constituite dintr-un ansamblu de antene, ce trimit radiatii electromagnetice care actioneaza pe principiul cuptorului cu microunde. Incalzind portiuni ale ionosferei, acestea produc acumulari de energie in cer, care au un impact dezastruos asupra spatiului de sub ele, din punct de vedere climatic. Odata cu repozitionarea trupelor NATO in zona Marii Negre, in urma conflictului din estul Ucrainei, s-au inmultit aceste anomalii meteorologice din cauza folosirii armei fizice in confruntarea dintre Rusia si fortele NATO. Romania, prin pozitia sa geografica, este o zona tampon si o zona de experiment pentru asemenea confruntari. Cu alte cuvinte, unii se joaca de-a Dumnezeu si altii trag ponoasele!”, a explicat cercetatorul Sebastian Sarbu, analist militar, vicepresedinte al Academiei Nationale de Securitate si Organizarea Aparari, pentru libertatea.ro.

De asemenea, in cursul acestui an, in iunie, au avut loc si alte fenomene meteorologice ciudate, precum inundatii catastrofale, in special in Dobrogea si statiunea bulgara Albena. 

Ruperile de nori care au afectat Dobrogea si statiunea bulgareasca Albena au fost cauzate de experimente militare meteorologice pe Marea Neagra. Daca se facea analiza apei rezultate in urma ruperilor de nori, s-ar fi putut constata in structura ei moleculara caracteristicile apei marine, evaporata sub influenta unor temperaturi ridicate si condensata apoi in cantitati uriase, la inaltimi mari, in nori cumulonimbus. Asa se face ca ruperea de nori controlata de expertii militari a produs efecte devastatoare. Experimentele au vizat studierea modului de realizare a unor precipitatii abundente intr-o zona strict delimitata, intr-o perioadă scurta de timp. Tehnologia e detinuta de mai multe state ale lumii, inclusiv de cele riverane Marii Negre”, a dezvaluit generalul Emil Strainu, fost consilier parlamentar pe probleme de razboi geofizic.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea