Social

Sindicatele profesorilor s-au suparat pe Basescu

Repr
ezentantii sindicatelor din invatamint ataca raportul Comisiei prezidentiale pentru Educatie. Sindicalistii sint suparati ca nu au fost chemati sa-si dea cu parerea in raportul pe care l-au facut expertii din cadrul Comisiei pentru Educatie de la Cotroceni. „Este inadmisibil sa generalizezi ca sistemul de educatie este prost, mai ales ca in Comisie nu a fost chemat nici un reprezentant din preuniversitar. Macar un portar din invatamintul preuniversitar sa fie in comisie“, acuza Gheorghe Izvoranu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Invatamint „ Spiru Haret “. In replica, presedintele Comisiei prezidentiale, Mircea Miclea , spune ca „ar fi bine sa nu se abata atentia pe cine a facut raportul, altfel exista riscul sa fie diminuat impactul asupra masurilor care trebuie luate pentru a reforma educatia “. Comisia prezidentiala numita de presedintele Traian Basescu a avertizat, in raportul intitulat „Romania educatiei, Romania cercetarii“, ca mentinerea actualului sistem de invatamint din Romania pune in pericol competitivitatea si prosperitatea tarii. „Acest sistem are patru mari probleme: e ineficient, nerelevant, inechitabil si de slaba calitate“, arata raportul.
  •   2007-07-18
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.