Social

# simona halep campioana #SImona Halep WTA #simona halep

Simona Halep, numarul 1 mondial. Prima reactie a tenismenei

Simona Halep a ocupat primul loc WTA, dupa ce sambata dimineata a castigat in fata Jelenei Ostapenko in semifinalele China Open.


Meciul s-a disputat intre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si letona Jelena Ostapenko, locul 8 WTA si cap de serie numarul 9, sambata in semifinalele China Open .Halep a devenit astfel prima romanca lider mondial in tenis, al doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, intre 23 august 1973 si 2 iunie 1974, si a 25-a jucatoare care urca pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, in istoria de 44 de ani a WTA.

"Este uimitor ca sunt numarul 1 mondial. Va multumesc pentru sustinere. Am avut meciuri senzationale. Am învins-o pe Maria Sharapova. Mulțumesc China”

„Sunt foarte emoționată. Îmi este foarte greu să vorbesc. Le mulțumesc tuturor: familiei, echipei mele, părinților mei. Turneul nu este gata. Vă aștept mâine”, a declarat Simona Halep la prima sa festivitate, in calitate de numarul 1 mondial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea