Social

# morti cutremur italia # supravietuitori italia #romani cutremur italia #cutremur italia

Sfasietor! Un caine credincios, nedezlipit de sicriul stapanului mort la cutremur

Mii de persoane au fost afectate de tragicele evenimente din aceasta saptamana din Italia. Pe langa cei 290 de morti si sute de raniti, exista insa si alte victime. Jurnalistii de la cotidianul britanic The Telegraph au surprins o imagine sfasietoare cu un caine care, credincios, veghea la capataiul stapanului sau mort. 

34 de sicrie au fost aliniate in sala de sport a scolii din Ascoli Pisceno, o comuna aflata la cativa kilometri distanta de localitatile distruse de cutremurul de 6 grade, care a avut loc miercuri dimineata in Peninsula italica. Langa unul dintre sicrie sta un caine, un cocker spaniol care refuza sa plece de la capataiul stapanului sau. 

Peste 290 de persoane au decedat in urma cutremurului din Italia. 11 sunt romani. Zeci de persoane sunt inca disparute si autoritatile se tem ca nu vor mai fi gasiti in viata. In Italia, ziua de 27 august a fost declarata zi de doliu national. 

Foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea