Social

#ateroid #sfarsitul lumii #apocalipsa #nasa

Sfarsitul Lumii va fi pe 4 februarie 2018! Anuntul care inspaimanta intrega Lume

Sfarsitul Lumii este mai aproape decat ai fi crezut. Un anunt facut de NASA a bagat spaima in intreaga Planeta. Potrivit specialistilor, pe 4 februarie, pe langa Pamant, va trece un asterioid cu o viteza de 107.826 de km/h.

Potrivit NASA, asteroidul are o latime de 1,1 kilometri, fiind mult mai lung decat Burj Khalifa din Dubai si a fost clasificat ca fiind un "asteroid potential periculos". Acesta va trece pe langa Terra la o distanta de 4.208.641 de kilometri, in termeni spatiali fiind relativ aproape de planeta.

NASA clasifica asteroizii ca fiind ''potential periculosi'' daca se apropie la 7.403.000 km de Pamant.

Acesta este cel mai mare asteroid ce va trece pe langa Terra anul acesta. In cazul in care acesta ar intra in atmosfera si s-ar prabusi pe Pamant, ar duce la aparitia unei noi Ere Glaciare pe Terra. Temperaturile ar scadea cu cel putin 8 grade Celsius, conform unui studiu din 2016 privind efectele coliziunii cu un asteroid cu o latime de un kilometru, scrie realitatea.net.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea