Social

#barbati #sex #sex ocazional #barbati puternici

Sexul ocazional este numai pentru barbatii puternici. Iata ce efect are asupra lor!

Cercetatorii de la Universitatile din New York si Cornell au descoperit ca unui anumit tip de barbat i se potriveste de minune stilul de viata presarat cu relatii pasagere. Sexul ocazional pare sa aiba efecte benefice pentru caracterele puternice si narcisiste din randul barbatilor.

Studiul a fost efectuat pe 370 de studenti din cadrul universitatilor, acestia raspunzand unor chestionare privind viata sexuala si sentimentul de implinire resimtit in aceasta perioada. 42% dintre studenti s-au dovedit mult mai activi social din punct de vedere sexual, manifestand o rata crescuta a stimei de sine sau a poftei de viata si un procent mai mic al starilor de depresie manifestate de ceilalti participanti la studiu.

"Studiul arata ca sexul ocazional poate avea efecte benefice asupra persoanelor care sunt deschise ideii si care doresc acest lucru. Aceste persoane sunt in general extrovertite, impulsive si prea putin atasate in cadrul relatiilor", explica Zhana Vrangalov, coordonatorul studiului.

Profilul barbatului care beneficiaza de pe urma aventurilor sexuale este: manipulativ, stabil psihic si cu o doza de narcisism. Studiile anterioare indicau pericole ascunse ale implicarii in aventuri de o noapte, precum depresia si cresterea riscului de sinucidere cu 18%.

Sursa foto: thecatwalkblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea