Social

#serban mihailescu blog #miki spaga ziaristi

Serban Mihailescu ataca ziaristii pe blog

Serban Mihailescu, mai bine cunoscut ca "Miki Spaga", ia in ras demersul ziaristilor de la Evenimentul Zilei, care au publicat joi un articol despre o asa-zisa "lovitura imobiliara" a actualului senatir PSD.

"Am citit cu amuzament si surprindere articolul din Evenimentul Zilei in care eram infierat cu manie proletara din cauza faptului ca m-am mutat. Am inteles ca nu e bine sa stau cu chirie, am aflat ca nu e bine sa imi cumpar un apartament, iar plata lui in rate ridica semne de intrebare. Am dedus ca era mult mai bine sa fi platit cu banii jos, integral, chiar daca nu ii aveam", scrie serban mihailescu pe blogul sau.

Senatorul face referire la articolul "Zambaccianul lui Miki Spaga", in care ni se spune ca Serban Mihailescu a cumparat cu doar 200.000 de euro apartamentul de 186 de metri patrati (1.000 de euro/ mp) situat pe Strada Ceasornicului, langa Parcul Herastrau . Mai mult, vanzatorul l-a pasuit pe Serban Mihailescu de la achitarea integrala a sumei.

S-a multumit cu un avans de 30%, urmand ca restul de aproape 140.000 de euro sa fie achitati in rate, in urmatorii sapte ani. In mod normal, un apartament in zona Parcului Herastrau poate fi achizitionat la un pret cuprins intre 500.000 si 850.000 de euro.

In replica, Mihailescu face "urmatorul anunt oficial : vand apartamentul din Ceasornicului in cel mai scurt timp. Pretul este cel stabilit de Evenimentul Zilei si expertul lor imobiliar: 500.000 euro..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea