Social

#casa #sicilia #case ieftine # vanzare casa

Se vand case cu doar 1 euro! Afla rapid unde le poti cumpara!

Mai ieftine decat o ceasca de cafea! Asa se vand casele intr-un mic orasel din Sicilia. Autoritatile au gasit aceasta solutie in speranta ca strainii care vor cumpara locuintele abandonate vor revitaliza localitatea.

Gangi este un oras micut situat din centrul Siciliei, in varful unui deal, inconjurat de vai impadurite. Fondat in secolul al 12-lea, oraselul are chiar si un castel medieval si trasee pentru drumetii prin zonele invecinate.

Insa in ultimele doua decenii, populatia localitatii a scazut dramatic, dupa ce multi locuitori s-au mutat in marile orase. Asa se face ca o multime de case au fost abandonate sau au fost pur si simplu donate autoritatilor locale, dupa ce proprietarii nu au mai fost in stare sa aiba grija de ele.

Sursa foto: italianheritagemagazine.com

Peste 20 de case sunt scoase acum la vanzare la pretul de doar un euro bucata, scrie telegraph.co.uk. Pe langa suma de 1 euro pentru achizitionarea casei, se adauga insa o serie de costuri suplimentare pentru cei interesati de oferta din satul Gangi. Taxele pentru achizitia de proprietati in Sicilia se ridica la aproximativ 6.000 de euro.

In plus, viitorii proprietari trebuie sa renoveze casa in termen de cinci ani, iar costurile sunt estimate la aproximativ 35.000 de euro, potrivit agentilor imobiliari.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea