Social

#masina inghitita de groapa #asfalt Romania #gropi Romania

Se intampla in Romania! Masina “inghitita” complet de o gropa

Scena desprinsa parca din filme azi-noapte, intr-o parcare din Ramnicu Sarat, unde o bucata de asfalt s-a surpat, iar o masina a cazut in groapa formata. A fost nevoie ca traficul rutier in centrul orasului, pe unde trece DN 2 (E85) sa fie deviat pe strazi secundare.

”O parte din parcarea adiacenta a drumului european s-a asuprat si a inghitit o masina. Am pus zona in siguranta, am deviat circulatia pe un sens. Se lucreaza pentru a fi scoasa masina fara sa fie deteriorata”, a declarat, joi, pentru News.ro primarul din Ramnicu Sarat, Sorin Carjan, care a precizat ca autoturismul cazut in groapa nu are avarii semnificative.

”E un oras vechi. Se cunoaste ca e traversat de mai multe randuri de tuneluri. Se pare ca o bolta a unui tunel a cedat, dar e prematur sa facem supozitii. Pe parcursul zilei vom avea date certe si se va stabili daca este vorba despre o valoare arheologica a zonei”, a mai afirmat primarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea