Social

#lumini de sarbatori #beculete #craciun #anul nou #becuri ecologice

Se aprind luminile de sarbatori in Capitala - vezi cand

Luminile de sarbatori se vor aprinde in Bucuresti pe 4 decembrie. Peste 2,5 milioane de beculete ecologice si zeci de instalatii de iluminat vor crea o atmosfera de poveste de craciun si Anul Nou.

Sistemele de iluminat vor fi oferite gratuit de compania Luxten, iar orasul va fi decorat exclusiv cu beculete de tip LED, care, desi mai spectaculoase decat cele clasice, consuma de zece ori ori mai putin.

Anul acesta, bucurestenii vor avea parte si de o surpriza: mai multe cladiri emblematice, printre care Academia de Studii Economice, cercul militar national sau Universitatea de Arhitectura, dar si Piata Roma vor fi "impodobite" cu holograme cu tematica Sarbatorilor de Iarna.

Printre traseele care vor fi iluminate festiv sunt Podul Mihai Voda, Piata Operei, Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Bd. Tineretului, Calea Dorobanti si Piata Presei Libere.

  •   2011-11-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

L. Florin

Vezi toate articolele

Articole din social

Mobileaza-ti ieftin casa! Razuieste si descopera voucherul Lem’s!

Mobileaza-ti ieftin casa! Razuieste si descopera voucherul Lem’s!

A venit vara si asa cum tu ai dreptul la o vacanta relaxanta, dupa care sa revii cu forte proaspete, si casa ta merita o improspatare. Si cum ai putea sa o faci decat cumparand cateva piese noi de mobilier. Lem’s iti ofera acum ocazia sa economisesti bani pentru vacanta cu ajutorul voucherelor cadou pentru mobilier![...]

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, consultantul Marius Focsa: Cum te poate ajuta primul Info Point gratuit pentru afaceri

Expertul Acasa.ro, Marius Focsa, business consultant

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare