Social

#pilot #formula 1 #retragere

Schumacher: „M-am retras ca sa nu-l las pe Massa somer”

Desi au trecut doi ani de la acel episod, fanii Formulei 1 si in special ai lui michael schumacher inca se mai intreaba de ce septuplul campion mondial s-a retras din activitate.

Ei bine, neamtul a decis sa rupa in sfarsit tacerea in aceasta privinta si sa precizeze adevaratul motiv: a fost fortat de Jean Todt si de ceilalti sefi ai lui Ferarri . Schumacher a facut anuntul duminica seara, imediat dupa Marele Premiu al Germeniei, cursa ce a avut loc la Hockenheim.

„Am ales sa ma retrag, pentru ca prietenul meu Felipe sa nu devina somer . Nici vorba sa ma fi temut de Raikkonen , ba chiar as fi vrut sa fac echipa cu el”, a declarat Michael Schumacher intr-un interviu acordat publicatiei Blick. Atunci, presedintele Luca di Montezemolo semnase deja un precontract cu Kimi Raikkonen si nu astepta decat decizia lui Schumi pentru a anunta pilotii Ferrari pentru sezonul 2007. Numai ca directorul general era preocupat de afacere, pentru ca fiul sau, Nicholas, este managerul lui Felipe.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea