Social

#margarina #publicitate #rama #reclama #nadia comaneci #publicitate in scoala

Scandalul margarinei promovate de Nadia Comaneci, cercetat de Ministerul Educatiei

Corpul de control al Ministerului Educatiei Nationale va verifica in perioada 1-5 iulie cum a ajuns un producator de margarina sa isi faca publicitate in cadrul Scolii Generale nr. 11 din Bucuresti, conform unui comunicat al Ministerului Educatiei Nationale.

"Ministerul Educatiei Nationale a dispus verificarea modului in care s-au respectat prevederile legale privind reclama si publicitatea comerciala realizata de o firma producatoare de margarina in Scoala Generala nr. 11 din Bucuresti. Corpul de control al MEN se va afla in unitatea de invatamant in perioada 1-5 iulie si va analiza toate datele implicate in acest caz", potrivit comunicatului MEN.

Compania producatoare a margarinei este Rama, iar Nadia Comaneci este personajul principal al acestui spot publicitar. Potrivit informatiilor aparute in presa, Nadia Comaneci a fost aspru criticata pentru faptul ca promoveaza acest produs, inclusiv in scoli, de catre jurnalistul Robert Turcescu, care a facut recent o postare dura pe Facebook in acest sens, pe care ulterior a sters-o.


Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea