Social

Scadere surprinzatoare a deficitului bugetar al Statelor Unite

Defi
citul euro ), cu 57,2% mai putin fata de anul trecut, au declarat oficiali ai ministerului de finante al SUA. Cifrele pentru cele patru luni au fost alimentate de un excedent bugetar de 57,1 mld. euro in ianuarie. Veniturile dintre lunile octombrie si ianuarie au crescut cu aproape 10%, atingand un record de 834,1 mld. dolari (641,7 mld. euro), datorita cresterii profiturilor corporatiste si scaderii somajului. Cheltuielile guvernamentale din aceasta perioada au atins, de asemenea, un nivel record, atingand 876,3 mld. dolari (674,1 mld. euro). Este de asteptat ca deficitul federal total pentru bugetul anului curent sa scada cu aproape 200 mld. dolari (153 mld. euro), comparativ cu 247,7 mld. dolari (190,5 mld.) in anul precedent, au previzionat autoritatile americane.
  •   2007-02-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.