Social

#vremea in tara #vremea bucuresti #vreme #iarna #conditii meteo #vreme rece

Saptamana debuteaza cu vreme rece. Iarna isi intra in drepturi

Ultima saptamana a lunii noiembrie debuteaza cu vreme rece pentru aceasta perioada a anului. Maximele vor fi negative in nord-estul teritoriului, cele mai ridicate inregistrandu-se in Dealurile de Vest, unde nu vor depasi 9 grade Celsius.

Luni, cerul va fi noros in majoritatea regiunilor, exceptie facand doar vestul si nord-vestul tarii, unde va fi variabil. In Moldova si la munte, local se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare. Maximele vor fi de -1 grad in nord-estul tarii, iar in Bucuresti vor fi de 3-4 grade Celsius.

Marti, vremea se mentine in continuare rece, cu cer innorat si precipitatii locale sub forma de ninsoare in nordul tarii si la munte, respectiv mixte, in restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade Celsius. In zonele depresionare si de campie, dimineata si noaptea se va semnala ceata.

Miercuri, temperaturile scad si mai mult, maximele in nordul tarii fiind de -3 grade, urcand pana la 7 grade in Banat. Cerul se metine innorat, iar la munte se vor inregistra ninsori slabe. Si in Capitala temperaturile maxime scad si ajung la limita inghetului.

Sursa foto: feelgood.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea