Social

Salariul minim american a ajuns la 7,25 dolari pe ora

Dupa
lungi discutii, americanii au mai cistigat 2,10 dolari pe ora la salariu. Remuneratia minima ajunge astfel in SUA la 7,25 dolari pe ora. Senatul american a decis majorarea salariului minim cu 2,10 dolari la 7,25 dolari pe ora, crestere esalonata in urmatoarele 26 de luni, potrivit editiei online a Denver Post. Aceasta este de altfel prima majorare a salariului minim pe economie din ultimii ani, decizia fiind aprobata dupa o dezbatere de peste o saptamina legata de modalitatile de compensare a acestei majorari salariale . Aceasta mai ales in conditiile in care aceasta masura ar putea avea efecte negative in special asupra intreprinderilor mici si mijlocii. „Orice crestere a salariului minim va afecta semnificativ linia de baza a activitatii proprietarilor de microintreprinderi “, a spus vicepresedintele executiv pentru afaceri guvernamentale de la camera americana de comert SUA, Bruce Josten. Pe de alta parte insa, senatul din Statele Unite ale Americii a decis cresterea impozitului la cei care cistiga peste un milion de dolari. Potrivit ultimelor estimari ale departamentului american al muncii, 479.000 de oameni au cistigat exact 5,15 dolari/ora in anul 2005, spune DenverPost.
  •   2007-02-05
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.