Social

#salariu #pensii #pensie #salarii #cresteri salariale #negociere fmi

Salariile si pensiile ar putea creste

Salariile si pensiile ar putea creste, de la 1 aprilie, dupa ce membrii Coalitiei l-au mandatat pe premierul Emil Boc sa negocieze cu FMI aceasta masura.

"Membrii conducerii Coalitiei l-au mandatat pe prim-ministru sa negocieze marirea, din aprilie, a salariilor si a pensiilor", a declarat luni prim-vicepresedintele PDL, Sorin Frunzaverde.

Referindu-se la acest subiect, Emil Boc a citat din scrisoarea de intentie cu FMI, in care se arata faptul ca, in prima parte a lui 2012, salariile si pensiile vor fi inghetate, iar, daca evolutia economiei o permite, se va inregistra, ulterior, o majorare modesta.

"Prima data trebuie sa vedem cu arata datele dupa primul trimestru. Apoi putem da o prognoza pentru ce inseamna urmatoarea perioada din an, pentru ca vedeti ce se intampla in UE, se poate sa nu ne atingem tinta pe care ne-am propus-o", a declarat Emil Boc, subliniind ca "la Palatul Victoria nu se va deschide robinetul cu masuri populiste ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea