Social

#salariati #arpechim pitesti #intrerup #protest

Salariatii de la Arpechim Pitesti au intrerupt protestul

Cei 300 de salariati de la sectia Petrochimie a combinatului Arpechim Pitesti , care au refuzat luni dimineata sa intre la munca pe motiv ca nu stiu in ce conditii vor lucra dupa ce sectia lor va fi externalizata au renuntat la actiune dupa patru ore si jumatate.

Actiunea de protest a fost determinata de decizia administratiei de a transfera muncitorii de la Petrochimie la SC Petrochemicals Arges SRL, care va prelua activitatea sectiei unde acestia lucreaza.

Noua societate va prelua si Contractul Colectiv de Munca al Petrom, care insa expira la 22 februarie 2009, iar cei aproximativ 600 de muncitorii se tem ca nu le vor fi prelungite contractele sau va recurge la disponibilizari . Sutele de salariati au protestat in fata pavilionului central al combinatului la o temperatura de -7 grade Celsius.

Oamenii au cerut insistent sa se intalneasca cu directorul general al societatii, Schwarz Gunther. Protestatarii au fost lasati sa intre intr-o sala de festivitati si, timp de patru ore si jumatate, l-au asteptat pe directorul general pentru un punct de vedere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea