Social

#cimitir #multime #ateneu #inmormantare #ion dolanescu

S-au calcat in picioare pentru Ion Dolanescu

Mii de oameni au mers duminica la Ateneul Roman pentru a-si lua ramas bun de la Ion Dolanescu . Multimea a filmat si a facut poze cu telefonul mobil, iar situatia a scapat de sub control.

"Vreau sa multumesc acestui popor minunat, acestei multimi care a venit sa-si ia ramas bun de la tatal meu, de la artistul pe care l-a adulat o viata intreaga. Ion Dolanescu nu apartine familiei, apartine dumneavoastra. A slujit cu credinta si a iubit acest public... Tata a fost un mare roman, un nationalist convins care a iubit aceasta tara pe care o numea cea mai frumoasa si acest popor minunat care astazi ii aduce un ultim omagiu", a spus Ionut Dolanescu , citat de Cotidianul.

Romanii au venit cu flori si cu copii in brate pentru a-si lua adio de la marele artist al muzicii populare. Catafalcul inconjurat de coroane de flori a fost incontinuu filmat si pozat de vizitatori.

In cele din urma, oamenii au inceput sa se imbulzeasca si situatia a iesit de sub control. In timp ce fortele de ordine incercau sa convinga multimea sa nu mai faca poze sicriului deschis, vizitatorii se inghesuiau din ce in ce mai mult, iar geamurile Ateneului au fost in pericol de a fi sparte.

Slujba s-a tinut la Biserica Sf. Gheorghe Nou, iar Ion Dolanescu a fost inmormantat la Cimitirul Bellu , la ora 15.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea