Social

# rugaciune Izvorul Tamaiduirii # Izvorul Tamaiduirii #sarbatoare

Rugaciunea pe care sa o spui astazi, de Izvorul Tamaiduirii

In fiecare an, in vinerea din Saptamana Luminata, dupa Invierea Domnului, crestinii praznuiesc Izvorul Tamaduirii, una dintre marile sarbatori dedicate Maicii Domnului.

Crestinii merg la la biserica pentru a lua parte la slujba de sfintire a apei, cunoscuta si sub numele de Aghiasma Mica. Ei sunt stropiti de preoti cu agheasma in timp ce se canta troparul “Mantuieste, Doamne, poporul Tau”.

Dupa slujba, credinciosii merg acasa si stropesc casele cu apa sfintita. Cei care sunt bolnavi pot spune si acasa urmatoare rugaciune, care are puteri tamaduitoare.

"Doamne Dumnezeule Atotputernic, doctorul sufletelor si vindecator al organismelor, iarta-ne fiecare pacat pe care l-am facut accidental sau involuntar. Robul tau (numele) cer umil iertare, iluminare si vindecare. Lumineaza-ne ochii, curata-ne corpul de orice boala si indruma-ne pe calea credintei tale sfinte. Doamne, tine departe toti dusmanii vizibili si invizibili si binecuvantat sa fie Duhul tau de viata, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin".


 

  •   2017-04-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii