Social

Royal Bank of Scotland este interesata de ABN Amro

Roy
al Bank of Scotland, impreuna cu Santander Central Hispano si Fortis , ar putea intra in cursa pentru achizitia ABN Amro, declansand astfel cea mai mare class ="xirtireh" href="http://www.acasa.ro/lupta" title="lupta">lupta pentru preluarea unei institutii din industria serviciilor financiare. ABN Amro are o valoare de piata de 64,3 miliarde de euro, filiale in 53 de tari si detine Banca Antonveneta din Italia, Banco Real din Brazilia si LaSalle Bank cu sediul la Chicago. " Royal Bank doreste preluarea filialelelor din Statele Unite, in timp ce Santander este cu siguranta interesata de diviziile din Brazilia si Italia", a declarat Guy de Blonay care gestioneaza un portofoliu de 34 de miliarde de dolari (25,2 miliarde de euro) la fondul de investitii New Star Asset Management Group din Londra, care detine actiuni ale Royal Bank. Analistii au preconizat in ultimele trei saptamani faptul ca Royal Bank, cea de-a doua mare banca din Marea Britanie s-ar putea alia cu Santander, cea mai mare banca a Spaniei pentru a depune o oferta pentru ABN Amro. Fortis este cea mai mare companie de servicii financiare din Belgia.
  •   2007-04-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii