Social

# Elite Model Look Romania #rowenta

Rowenta sustine concursul de modelling Elite Model Look Romania 2016

Dincolo de proportii si simetrii, frumusetea inseamna atitudine, carisma si acel "je ne sais quoi" inefabil, ce ademeneste si fascineaza. Prin parteneriatul cu Elite Model Look, cel mai prestigios concurs de modelling din lume, Rowenta ofera tinerelor talente increderea de a face primii pasi intr-o cariera pe catwalk si de a straluci in lumina reflectoarelor.

Ca in fiecare an, bloggerul oficial Rowenta pentru Elite Model Look este Andreea Ibacka. Aceasta va participa la sesiunile de casting si va fi alaturi de participanti, oferindu-le sfaturi si incurajari.

"Suntem incantati sa ne aflam pentru al treilea an consecutiv in preajma tineretii fervente, cu prospetimea, emotia si determinarea caracteristice, ca Partener Oficial al concursului Elite Model Look Romania 2016. Pentru noi, toate femeile sunt frumoase, iar produsele din gama Rowenta for Elite Model Look celebreaza aceasta frumusete in fiecare zi", spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

"Concursul Elite Model Look Romania, sustinut de Rowenta, reprezinta o insiruire de emotii in stare pura, vazute prin ochii unor tineri hotarati sa ceara mai mult de la viata. Pentru mine e o reala placere sa fiu prezenta in mijlocul lor, sa iau pulsul competitiei si sa relatez evenimentele pe blogul meu", spune Andreea Ibacka.

Rowenta a conceput o gama de produse dedicate Rowenta for Elite Model Look ce combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda cu designul practic si inteligent. Produsele de ingrijire personala Rowenta for Elite Model Look vin cu tehnologii de ultima ora ce protejeaza firul de par si ajuta la conturarea celor mai sofisticate coafuri, intr-o diversitate de stiluri. Gama propune produse must have pentru orice femeie, de la placi de indreptat parul, perii rotative, ondulatoare, la uscatoare de par si epilatoare.

Primul casting Elite Model Look Romania 2016 se va desfasura intre 23 si 26 iunie 2016, in Bucuresti, la Afi Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4, in intervalul orar 15:00 – 21:00. Ulterior, castingurile vor continua de-a lungul verii in mai multe orase din tara. La finalul turneului national si in urma selectiei celor care se inscriu online, aproximativ 100 de concurenti vor putea participa la Castingul National care va avea loc in octombrie, la Bucuresti, si in urma caruia vor fi alesi 20 de tineri, 10 fete si 10 baieti.

Acestia vor participa apoi la Finala Nationala, eveniment in care se vor desemna reprezentantii Romaniei la Finala Mondiala. Aici, finalistii romani vor concura alaturi de aproximativ 60 de fete si baieti din toata lumea si vor avea ocazia sa castige un contract garantat, pe o perioada de doi ani, cu reteaua Elite. Pentru cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre concursul Elite Model Look Romania 2016, pot accesa elitemodellookromania.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea