Social

#seism Romania #cutremur romania #vrancea #galati #cutremur #seism #romania

Romania, lovita de doua cutremure in aceasta noapte

Romania a fost lovita de doua cutremure in aceasta noapte, unul dintre ele fiind un cutremur de suprafata. Cu o zi in urma, pe 1 decembrie, in Romania au fost simtite alte doua cutremure de intenstate moderata.

Primul seism inregistrat in noaptea de joi spre vineri a avut loc la ora 00:27, in judetul Vrancea, si a avut magnitudinea de 3 grade pe scara Richter, la o adancime de 106,4 km. Al doilea cutremur a avut 2 grade pe pe scara Richter si a fosti inregistrare de aparate la ora 05:29, in judetul Galati, la o adancime de 9 km.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc pe 24 septembrie si a avut magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter, cutremurul fiind resimtit si la Bucuresti.

Cea mai importanta miscare tectonica din Romania in ultimii ani a fost inregistrata in anul 2014, pe 22 noiembrie, cand s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea