Social

#cele mai frumoase femei din lume #romance frumoase #top femei frumoase #femei frumoase

Romania, in topul tarilor cu cele mai frumoase femei din lume

Se vorbea de multa vreme despre faptul ca romancele sunt frumoase, dar acum confirmarea vine sub forma unui loc binemeritat in topul celor mai frumoase femei din lume, de catre un important expert mondial al turismului medical si consultant de asistenta medicala, dr Prem Jagyasi.


Elegante, cultivate, harnice, grijulii, cu atitudine pozitiva, intelegatoare, feminine si promotoare ale valorilor traditionale. Asa sunt descrise femeile din Romania de catre dr Prem in articolul cu titlul "Tarile pe care le puteti vizita pentru a vedea cele mai frumoase femei din lume", potriivt Agerpres. 19 tari au fost incluse in acest top: Ucraina, Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, Liban, Polonia, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croatia, Columbia, Argentina, Etiopia, Romania.

Femeile din tara noastra mai sunt recunoscute si pentru inteligenta lor nativa si pentru faptul ca acorda prioritate in viata culturii si dezvoltarii personale, mai scrie dr Prem.

Sursa foto: discutiidesalon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea