Social

#copii romani sclavi #copii romani oua Kinder #Romania The Sun #oua Kinder

Romania, din nou in presa internationala! Copiii romani, sclavi pentru producatorii oualor cu surprize!

Copiii unei familii din Romania lucreaza 13 ore pe zi la asamblarea jucariilor din ouale Kinder, fiind platiti cu putin peste 1 lei/ora, potrivit The Sun.

Potrivit jurnalistilor britanici, pentru fiecare 1000 de surprize asamblate, familia primeste 20 de lei. Produsele sunt ulterior transportate la fabrica din Carei si sunt introduse in interiorul oualor de ciocolata si vandute cu aproximativ 5 lei.

The Sun noteaza ca familiile implicate in acest proces de productie nu sunt de blamat, pentru ca in multe din cazuri reprezinta singura sursa de venit, dar ca producatorul care a concesionat aceasta linie de productie fabricii din Carei - Ferrero - si care are profituri impresionante, ar trebui sa asigure conditii de munca si plata decente.

“Daca sefii Ferrero ar sti ce se intampla in Romania, ar face atac de cord”, a declarat pentru The Sun persoana care a dezvaluit mecanismul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea