Social

#teste ADN Dan Condrea #teste ADN #Hexi Pharma #deces Dan Condrea

Rezultatele testelor ADN in cazul lui Dan Condrea! A murit sau nu omul de afaceri?

Rezultatele probelor ADN ale patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, care si-a pierdut viata in accidentul din noaptea de 22 mai, pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea, au fost finalizate astazi. Pentru comparatie, au fost preluate probe de la fiica omului de afaceri, conform Mediafax.

Testele ADN confirma faptul ca soferul decedat in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General. Procurorii precizeaza ca masina pe care patronul Hexi Pharma o conducea a fost surprinsa de o camera de supraveghere stradala amplasata in Buftea, efectuand mai multe deplasari pe traseul Buftea – Corbeanca, tur si retur. Condrea a facut 13 deplasari in intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca.

“In continuarea cercetarilor efectuate in cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducatorului auto, Condrea Dan, Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: autoturismul implicat in accidentul mai sus mentionat a fost surprins de o camera de supraveghere stradala amplasata in Buftea, efectuand mai multe deplasari pe traseul Buftea – Corbeanca, tur si retur, insumand 13 deplasari in intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca. Urmele de culoare brun roscat si tesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetarilor la fata locului, prezinta un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv apartine unui barbat care este tatal biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000. Pe masura derularii cercetarilor, vom informa opinia publica”, conform comunicatului Parchetului General:

Identitatea lui Dan Condrea fusese confirmata pana acum doar de Uliana Ochinciu, sotia patronului de la Hexi Pharma, care l-a identificat intai la locul accidentului, dupa ce i-a recunoscut hainele, apoi a doua zi, la IML. La autopsie, Uliana Ochinchiuc l-a identificat pe Dan Condrea dupa lobii urechilor, fata acestuia fiind complet distrusa in urma accidentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea