Social

#barbat sexy #cel mai sexy barbat #chris hemsworth #people

Revista People a desemnat cel mai sexy barbat din lume in 2014. Afla cine este acesta

Chris Hemsworth este, in acest an, alegerea revistei People pentru titlul de cel mai sexy barbat din lume. Actorul australian, in varsta de 31 de ani, a preluat stafeta de la cantaretul Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, detinatorul titlului in 2013.

Chris Hemsworth, cunoscut publicului larg pentru rolul zeului tunetului din mitologia nordica, Thor, din filmele Marvel, s-a declarat flatat si amuzat deopotriva de aceasta distinctie, noteaza People.com.

"Cred ca tocmai mi-am castigat dreptul de a ma impauna pret de cateva saptamani in fata familiei mele. Acum ii pot spune sotiei mele: 'Asta gandeste lumea despre mine, asa ca nu mai trebuie sa spal vasele, nu mai trebuie sa schimb scutece. Sunt mai presus de asta acum. Am reusit in viata' ", a glumit actorul australian.

Chris Hemsworth este casatorit, din 2010, cu actrita de origine romana Elsa Pataky cu care are 3 copii, o fetita, India, de doi ani si jumatate, si gemenii Tristan si Sasha, de 8 luni.

Sursa foto: people.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea