Social

Retur pentru fani

Stelistii se gindesc mai mult la numarul mare de spectatori care vor fi prezenti pe stadionul National decit la adversari inaintea partidei cu Heerenveen, programata de la ora 19.00 (TVR 1).

Ma bucur ca o sa avem stadionul plin, asa si-a inceput Cosmin Olaroiu conferinta de presa de dinaintea returului cu Heerenveen, din 16-imile Cupei UEFA. Atractia acestei seri nu va fi Steaua, si cu atit mai putin adversara ei, ci numarul impresionant de fani care au luat cu asalt casele de bilete, epuizind inca de marti toate cele peste 40.000 de tichete. Desi este nemultumit de prezenta pistei de atletism pe stadionul din complexul Lia Manoliu, Olaroiu a declarat ca numarul mare de suporteri ii obliga sa cistige: Este un avantaj gazonul foarte bun de joc, dar departarea tribunelor de teren este un impediment. Totusi, numarul de fani este o mare responsabilitate pentru noi.

Scrisori cu UEFA

Antrenorul din Ghencea nu are probleme de efectiv, Ghionea fiind singurul incert, in timp ce Bostina ar fi suspendat daca mai primeste un avertisment: Ghionea acuza dureri lombare, insa speram sa-l recuperam pina la ora meciului.

De asemenea, Bostina are doua galbene. O situatie inedita este in cazul lui Nicolita: in evidenta noastra apare cu doua avertismente, UEFA ne-a trimis o scrisoare in care specifica faptul ca are doar unul. Altfel, Jandarmeria a precizat ca partida de pe Lia Manoliu este considerata cu grad ridicat de risc, linistea pe stadion urmind sa fie asigurata de 800 de unitati ale fortelor de ordine. Meciul va fi arbitrat de o brigada din Cehia, condus la centru de Jaroslav Jara.

Steaua probeaza australieni

Cu toate ca Steaua nu mai are voie sa transfere pe nimeni pina nu va achita indemnizatia de transfer a lui Cornel Cernea , conform deciziei Comisiei pentru Statutul Jucatorului, in Ghencea ar putea ajunge, potrivit presei australiene, trei internationali: Carney, Petrovski si Fyfe. Acestia ar urma sa vina in Romania dupa data de 5 martie si sa fie imprumutati la gruparea ros-albastra pina la vara, in speranta ca astfel vor putea prinde un loc in nationala Australiei pentru Cupa Mondiala din Germania. De altfel, Olaroiu a recunoscut ca Steaua doreste sa mai achizitioneze citiva jucatori, fara a da nume: Nu stiu daca vor fi australieni. Incercam sa completam lotul. Vor mai aparea unul-doi jucatori la Steaua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea